Vizsgára készen!

Vizsgára készen!

A Civil Akadémia a Radikalizmus Ellen (CARE) és a Vagyonvédelmi Országos Kiképző Központ (VOKK) együttműködés folytatása.

A harmadik csoportom is sikeres házivizsgát tett!

2023. decemberében, még a karácsonyi készülődések előtt, a harmadik csoport is sikeresen teljesítette a tanfolyam záró vizsgát, így mindenki a Belügyminisztérium Vizsgaközpont által 2024. január 07.-én Vácra szervezett - végzettséget is adó - vizsgájára bocsájtható.

Ezúton is gratulálok minden hallgatónknak!!!! 

 

A tanfolyam során a hallgatók megtanulták, hogy mint a magánbiztonsági szektor leendő munkavállalói csak annyi felhatalmazással rendelkeznek, mint a megbízóik. Nem, mint hatóság lépnek fel az élet, -és a vagyonvédelem területén. Elsődleges fegyverük a megjelenésük (formaruhájuk) és kommunikációjuk. Megtanulták, hogy munkájuk során törekedjenek az együttműködésre, a kérések hatékonyabbak, mint az utasítások, és a törvények és szabályok betartása és betartatása a saját maguk és a közösségük, valamint megbízóik biztonságának záloga.

A jól felkészült személy- és vagyonőr az elsajátított intézkedési alapelvek betartása mellett a helyzethez alkalmazkodva rugalmasan, határozottan, de előrelátóan gondolkodva látja el feladatát.

Tudja, megtanulta, hogy nem a bajra, a veszélyre kell reagálni, hanem a bajt, a veszélyt, a jól látható szakszerű munkájával kell megelőzni. 

A tanfolyamon a hallgatók a szakmai tananyag mellett, egy megelőzés alapú, a megbízóik érdekeit figyelembe vevő gondolkodásmódból kaptak ízelítőt.

Hiszen a Civil Akadémia a Radikalizmus Ellen (CARE) hitvallása, hogy a megelőzés hatékonyabb a megakadályozásnál. Ezt oktatja előadásaiban, tréningjeiben, valamint ezt közvetíti a Vagyonvédelmi Országos Kiképző Központ (VOKK) megbízása, velük való együttműködése során is.

Vissza

Kiss Gábor egyéni vállalkozó

Nyilvántartási szám: 56867567
Felnőttképzési szám: B/2022/000335