Kikhez szólunk?

Egyrészt a rendészet, a magánbiztonság, a közigazgatás, a kritikus infrastruktúrák, létfontosságú rendszerelemek, oktatási intézmények területén dolgozó vezetőkhöz. Nekik tudniuk kell, hogy szervezeteikre, intézményeikre nézve milyen veszélyei vannak a radikalizációnak, a vallási szélsőségeknek, és mint közép- és felsővezetők mit tehetnek ezek ellen. Másrészt az alkalmazottakat, tanulókat, ügyfeleket is meg szeretnénk szólítani. Nekik is fontos tudniuk, hogy a szélsőséges magatartások milyen veszélyt jelentenek az egyes emberekre és közösségeikre, és hogy a megelőzésben milyen szerepük van az egyéneknek.
Magánvállalkozások cégvezetői felkérésére is szívesen tartunk olyan interaktív előadásokat, tréningeket, amelyek a radikalizáció, a vallási szélsőségek veszélyeire hívja fel a figyelmet. A megelőzéshez jó ötleteket, gondolatokat gyűjtünk és osztunk meg a résztvevőkkel.
Rendészeti terület
Rendészeti terület
Magánbiztonság területe
Magánbiztonság területe
Kritikus infrastruktúrák
Kritikus infrastruktúrák
Oktatási intézmények
Oktatási intézmények
Cégek, vállalkozások
Cégek, vállalkozások
Előadások és tréningek szervezése olyan
 
  • szakembereknek, akik fiatalokkal foglalkoznak;
  • menedzsmentnek, aki kritikus infrastruktúrák irányítását, vezetését látja el;
  • gazdasági szakembereknek, döntéshozóknak, akik a cégüket/vállalkozásukat biztonságban akarják tudni;
  • szakembereknek, akik a magánbiztonság, illetve a hivatalos, állami, valamint önkormányzati rendészet területén dolgoznak, szolgálnak;
  • iskolásoknak, fiataloknak, akik elsősorban az online térben, a közösségi médiában ki vannak téve a radikalizmus veszélyeinek;
  • 12 évnél idősebb fiataloknak, akik részére fontos a nagy világvallások ismertetése (nem hitoktatás jelleggel), a szekták, a vallási és egyéb szélsőségek veszélyeire történő figyelemfelhívás, kiemelten az internet és a közösségi médiák tekintetében, a gyűlölet kialakulása és hatása a csoportokra.
A dolgozók részére ismertető előadások megtartása arról, hogy a szélsőséges magatartások milyen veszélyt jelentenek a társadalomra, és a megelőzésben milyen szerepük van az egyéneknek.

Az előadások, tréningek alkalmával a radikalizációt megelőzni kívánó jó ötletek, gondolatok gyűjtése, és beépítése a további tréninganyagaiba szintén fontos feladat számunkra.

Kiss Gábor egyéni vállalkozó

Nyilvántartási szám: 56867567
Felnőttképzési szám: B/2022/000335