Mi, akik elkötelezettek vagyunk

Segíteni szeretnék, hogy az érintettek a szélsőséges vagy vallási radikális gondolataiktól megszabaduljanak, jó irányba változzanak, és hasznos tagjai legyenek a társadalomnak. Elkötelezettségem mellett eddigi szakmai tapasztalatomat kínálom.

Kiss Gábor

Tizenkét év bűnüldözés, illetve a szervezett bűnözés elleni harc, valamint több, mint tíz év terrorizmus elleni küzdelem területén szerzett hazai és nemzetközi tapasztalatom alapján állítom, hogy a bűnelkövetővé, terroristává válás folyamatában mindig vannak olyan jelek, amelyeket a közösség tagjainak észre kellene venniük. Radikalizmus, vallási szélsőségek tanácsadóként és közszolgálati kompetenciafejlesztő trénerként vállalok olyan tematikus tájékoztatókat, képzéseket és tréning jellegű foglalkozásokat, amelyek a radikalizmus jeleinek ismertetésével segítenek idejekorán felismerni és lehetőleg megelőzni a bajt.
 
Okleveles rendészeti mestervezetőként szerzett többéves tapasztalatom alapján szükségesnek tartom a bizalomra épülő biztonságos munkahelyi környezet kialakítását, valamint a munkatársak magas színvonalú munkavégzésére és megfelelő biztonságtudatosságára történő motiválását.
...és TE, aki segítenél a céljaim megvalósításában...
...és TE, aki szeretnél e témában szintén oktatni, tanítani...
...és TE, aki szeretnél velünk tréningezni...
...valamint TE, aki szeretnél egyéb módon támogatni.

Kiss Gábor egyéni vállalkozó

Nyilvántartási szám: 56867567
Felnőttképzési szám: B/2022/000335

Kiss Gábor egyéni vállalkozó

Nyilvántartási szám: 56867567
Felnőttképzési szám: B/2022/000335