Visszajelzés: Vendégségben Katanárnőnél

Visszajelzés: Vendégségben Katanárnőnél

Különös pillanat: a blog első vendégírását adhatom közre.

" Kedves Gábor!

Nagyon örülök, hogy 2023. október 24-én eleget tettél a meghívásnak, és eljöttél hozzánk. Az elsőéves nappalis bűnügyes hallgatóim – mind a huszonöten – odavoltak az előadásodtól. És tudom, mert egyrészt érzékelhető volt, másrészt mondtad is, hogy te is nagyon jól érezted magad. Jó volt látni, ahogy otthonosan mozogsz a tanteremben, ahogy dolgoztatod a fiatalokat, ahogy „beszéled a nyelvüket”, ahogy figyelnek rád. Nemcsak felkeltened sikerült az érdeklődésüket, de fenntartani is.

Miután elköszöntél, megkérdeztem, hogy tetszett(él) nekik. Az alábbiakat mondták: meggyőző, hiteles, higgadt, képzett, érdekesen ad elő, figyelemfelkeltő. Én meg dagadtam a büszkeségtől.

Ki sem merem mondani, hogy több, mint harminc éve ismerlek. Egészen kezdő tanár voltam, amikor a Rendőrtiszti Főiskolára jártál, és ugyanilyen csillogó szemmel ültél az iskolapadban, mint ezek a mai srácok. Aztán a mesterszakon már komoly érett vezetőként tértél vissza a tantermembe, s lásd, újabb évek elteltével ma már nemcsak elkötelezett szakember, hanem gyakorlott előadó, képzett tréner is vagy.

Remélem, hamarosan újra találkozunk, s lesznek még közös dolgaink. Folytasd a biztonságtudatosság fejlesztését! Mert szép és fontos az ügy, amit szolgálsz.

Büszke vagyok, hogy a tanárnőd lehettem-lehetek, s én is tanulhattam-tanulhatok tőled.  

 

Szeretettel: Molnár (Café) Kata "

 

Kedves Kata tanárnő, kedves (Café) Kata!

Köszönök mindent, amiket az ismeretségünk hosszú ideje alatt kaptam Tőled és a Police Café-től!

 

Vissza

Kiss Gábor egyéni vállalkozó

Nyilvántartási szám: 56867567
Felnőttképzési szám: B/2022/000335