A CARE és a VOKK együttműködés tovább folytatása.

A CARE és a VOKK együttműködés tovább folytatása.

A Civil Akadémia a Radikalizmus Ellen (CARE) és a Vagyonvédelmi Országos Kiképző Központ (VOKK) együttműködése megállíthatatlan. A Vagyonvédelmi Országos Kiképző Központ (VOKK) az együttműködésünk keretében negyedik alkalommal indítja újra képzési programját Vácot, hogy olyan személy és vagyonőrök kerüljenek kiképzésre, akik az egyre nagyobb igényként jelentkező „biztonsági őri” állások betöltésére alkalmassá válnak, és így sikeresen tudnak elhelyezkedni a munkaerő piacon.

A korábbi képzések tapasztalatai, és a végzett hallgatók visszajelzési alapján, a személy és vagyonőri szakmai lexikális és gyakorlati tudása kiegészítésre kerül a Civil Akadémia a Radikalizmus Ellen eszmeiségével.

A képzésen résztvevők megtanulják a kommunikáció erejét, elsajátítják, hogy munkájuk során mennyire fontos az empátia, a határozott, de kulturált fellépés.

A legfontosabb viszont, hogy megismerik azt a fajta gondolkodást, ami a Civil Akadémia a Radikalizmus Ellen (CARE) gondolkodására jellemző, a megelőzésre helyezik a hangsúlyt, és nem a bekövetkezett jogsértésekre akarnak reagálni.

A Vácot végzett hallgatók a megelőzéssel kapcsolatos vagyonőri munkájukkal védik, óvják a megbízóik érdekeit, értékeit, vagyonukat, és nem utolsó sorban az életüket.

Természetesen a hallgatók megismerik a radikalizmus és radikalizáció jeleit és folyamatát, hogy ne csak a megbízóik, hanem saját maguk életét, valamint családjukat, kollégáigat, munka -és lakóhelyüket tudhassák biztonságban.

A VOKK hallgatói igy kicsivel többé és jobbá válnak a munkaerő piacon megjelenő más személy -és vagyonvédelmi szakembereknél. 

Gyere és TE is csatlakozz a képzéshez!

Vissza

Kiss Gábor egyéni vállalkozó

Nyilvántartási szám: 56867567
Felnőttképzési szám: B/2022/000335