Radikalizmus és a rendészeti kommunikáció! 2.0

Radikalizmus és a rendészeti kommunikáció! 2.0

A második alkalom a hallgatókkal ugyanolyan volt, mint az első találkozáskor.

A különbség talán az lehetett, hogy a fiatalok kicsit fáradtabbak voltak. Ez lehetett is, hisz péntek délután volt. Ennek ellenére lelkesek voltak és aktivan vettek részt a foglalkozáson.

A napot Ricsi kollégám kezdte, aki a rendőri diploma mellé nemsokára jogászi diplomát is szerez.

A család, a másság, és az előitélet mint fő téma.

rendeszetikommunikacio3Délután velem a radikalizmus és a biztonságos munkahelyek kialakítása volt a fő csapásírány. Szabotázs, belsőtámadás.

Munkahely, csoport, csoportszerepek, bizalom, kommunikáció és konfliktuskezelés, mint a rendészeti kommunikáció fontos alkotó elemei, és természetesen a vezető, a rendészeti vezető.

 

 

 

 

 

 

 

 

A vezető szerepe a biztonságos munkahelyek kialakításánál, a vezetői elvárások, a hitelesség és a vezetői kommunikáció. Nehéz és komplex témák. 

rendeszetikommunikacio4A foglalkozás végén egy játék, ami megmutatta, hogy hogyan is müködünk mi emberek. Hogyan müködtet minket az előítélet és a sztereotipia. Hogyan hozunk döntéseket, mi is irányít minket.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

És mindennek mi köze a radikalizmushoz?

Gyere, és Te is vegyél részt a radikalizmussal kapcsolatos oktatásokon, foglalkozásokon, tréningeken, hisz a Civil Akadémia a Radikalizmus Ellen erre hivatott.  Minél szélesebb körben terjeszteni azokat az ismereteket, amikkel a baj idejében megelőzhető..... 

Vissza

Kiss Gábor egyéni vállalkozó

Nyilvántartási szám: 56867567
Felnőttképzési szám: B/2022/000335