Egy váratlan előadás a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen.

Egy váratlan előadás a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen.

Volt tanárnőmmel, Molnár Katával az egyik mobil alkalmazás platformján beszélgettünk, amikor villámcsapásként megszületett Kata részéről egy ötlet:

van egy osztály, akiket tanít. A csapat fiatalokból áll, nagyon okosak, nagyon értelmesek, jó táptalaja az új ötleteknek és szívesen fogadják az újításokat. Én meg úgy voltam vele, hogy miért ne!!!!  Ha egy új dolog kell, akkor én teljesen új dologgal rukkolok elő és a fiataloknak szóló TikTok videokkal tele tűzdelt előadással készültem. Most nem a radikalizmus és a radikalizáció volt a porondon, hanem az, ha egy ilyen előadáson lennének, akkor milyen témákat érintenénk, és mikről beszélgetnénk. Átbeszéltük, hogy a kiváltó és ösztönző tényezők mikor kire milyen hatással vannak, és hogy az emberekben, a társadalomban mekkora erő rejlik, hogy a radikalizmus végtermékét az összefogással és együttműködéssel megelőzze.

Mint leendő rendészeti vezetők, ne a magakadályozásban, hanem a megelőzésben gondolkodjanak, valamint hozzanak létre olyan munkahelyeket, ahol a dolgozók garantálják az állampolgárok, valamint a saját és munkatársaik biztonságát. Fogadják be a veszélyekkel kapcsolatos bejelentéseket, jelzéseket, azokkal foglalkozzanak, és bátran támogassák a saját maguk és kollégáik képzést, tanulást.

Fiatalok! Sok sikert és kitartást a tanuláshoz és a szakmához!

Ja! és 50 év felett is lehetnek jó kezdeményezések, ötletek.

Vissza

Kiss Gábor egyéni vállalkozó

Nyilvántartási szám: 56867567
Felnőttképzési szám: B/2022/000335