Civil Akadémia a Radikalizmus Ellen (CARE) és a közösségi (városi önkormányzati) rendészet.

Civil Akadémia a Radikalizmus Ellen (CARE) és a közösségi (városi önkormányzati) rendészet.

A biztonság megteremtése egy kollektív feladat, amiben mindenkinek ki kell venni a részét, a baj megelőzése érdekében. Fontos a magántulajdon védelme, fontos a közrend és közbiztonság és a lakosság szubjektív biztonság érzetének fenntartása.

Ehhez szükség van az állampolgárokra, a rendőrség munkájára, de a helyi önkormányzat városrendészeti egységeire is. A biztonság fenntartásához elengedhetetlen a prevenció. Ezt nagyon is tudja Ferenczy Dániel, Gyöngyös Város Városrendészeti Igazgatóság Igazgatója. A közösségi rendészet nagyban hozzájárul a helyi biztonság fenntartásában, a lakosság biztonságtudatosságának fokozásában. Ahhoz, hogy a városrendészeti kollégák magas színvonalon tudják a feladataikat a jövőben is végrehajtani, szükséges a csapat megfelelő motiválása, oktatása.

Ebben talált egymásra a CARE és a Városrendészeti Igazgató Úr.

A CARE előadással készül a városrendész kollégák részére, hogy megismerjék a radikalizmus formáit és okait, valamint a radikalizáció folyamatát és hátterét, hogy ezzel is bővítsék a szakmai tudásukat és így garantálják továbbra is az állampolgárok biztonságát.

 

Nemsokára találkozunk.

Vissza

Kiss Gábor egyéni vállalkozó

Nyilvántartási szám: 56867567
Felnőttképzési szám: B/2022/000335