Komment

Komment

Terrortámadásokra szólította fel a muszlimokat az Iszlám Állam.

Kedves Olvasó!

„Híradások szerint terrortámadásokra szólította fel az Európában élő muszlimokat az Iszlám Állam. A terrorszervezet új szóvivője a Telegram üzenetküldő alkalmazáson közzétett hangüzenetében arra kérte a dzsihadistákat, hogy használják ki Oroszország Ukrajna elleni háborúját, és bosszulják meg vezetőik meggyilkolását.”

https://www.youtube.com/watch?v=OtId-hCdSTE

https://magyarnemzet.hu/kulfold/2022/04/az-iszlam-allam-terrortamadasokra-szolitotta-fel-kovetoit-europaban

A terrorszervezetek tevékenysége a XXI. században már nem csak a harctereken, a városok utcáin, fegyverek és robbanóeszközök használatában nyilvánul meg, hanem az internet és a közösségi média platformjait kihasználva, a szavak, a kommunikáció, a befolyásolás erejével, a polgárok civilizációs identitásválságát megcélozva invitálnak a soraikba, hogy a lakosságot továbbra is félelemben tartsák, és egy esetleges támadás lehetőségét vizionálják.

Az egyének és a közösségek biztonsága attól is függ, hogy mennyire ismerik azokat a jeleket, amelyekkel felismerhetik a veszélyt, amit a terrorszervezetek és azok közöttünk élő tagjai vagy szimpatizánsai jelentenek a társadalomra. Ezeknek a jeleknek a megismertetésében és a közösségformálásban vállal szerepet a CARE.

Vissza

Kiss Gábor egyéni vállalkozó

Nyilvántartási szám: 56867567
Felnőttképzési szám: B/2022/000335