Hírek

work-933061

Bejelentés, hogy másnap valaki az osztálytársa megölését tervezi.

Október 12-én a hatóságok tájékoztatást kaptak egy bejelentőtől, hogy másnap valaki az osztálytársa megölését tervezi. Angol nyelven fenyegetőzött, egy azóta már beazonosított és elfogott 16 éves fiú, hogy másnap megöli az egyik felekezethez tartozó osztálytársát. A fenyegetés egy interneten is megjelenő angolnyelvű szélsőjobboldali csoport zárt online platformján hangzott el, amit helyesen a hatóságok komolyan vettek és a szükséges intézkedéseket bevezették.

Megnézem
personal-3149976

Vádat emeltek egy férfi ellen, aki az ISIS-t dicsőítette.

Az Iszlám Állam dicsőítéséért emeltek vádat Magyarországon egy férfi ellen, aki évek óta érdeklődött terrorista módszereket hirdető szervezetek iránt, kivégzésekről készült videókat nézett, az Iszlám Államot, illetve annak harci módszereit dicsőítő propagandát osztott meg, továbbá olyan kapcsolatokat épített ki, amelyek segítségével nyilvánosan nem hozzáférhető, az ilyen szervezetek tevékenységével foglalkozó internetes oldalakra léphetett.

Megnézem
pistol-3421795

Lövöldözés volt Koppenhágában, többen meghaltak vasárnap (07.03) délután.

Megint egy megrázó eseménynek lehettünk tanúi, ami, ha terrortámadás volt, ha nem, akkor is szőrnyű tett és egy egész nemzetet taszít gyászba. A támadás, ami 3 halálos és 27 sérültet követelt, Koppenhága Amager városrészben található Field bevásárlóközpontnál történt. A lövöldözéssel összefüggésben egy 22 éves dán állampolgárt vettek őrizetbe, akinél egy puskát és lőszereket találtak letartóztatáskor.

Megnézem

Kiss Gábor egyéni vállalkozó

Nyilvántartási szám: 56867567
Felnőttképzési szám: B/2022/000335