Vissza az alapokhoz!

Vissza az alapokhoz!

Vagyis vissza a győkerekhez, ahogy a vallási szélsőségességek, ahogy a vallási radikálisok szeretnék. Igaz itt és most nem erről volt szó.

Vissza az alapokhoz! Végre!

 radradosiAhhol anno 2020. év elején megszereztem a "Radikalizmus és vallási szélsőségek" tanácsadói végzettséget, ott azon az egyetemi szakirányon sikerült Farkas Johanna volt tanárnőm felkérésére és segítségével előadást tartani a radikalizmus és radikalizáció témakörében. 

Az előadást családias hangulatban, interaktív módon sikerült megtartani, amin tanárnőm is jelen volt, és a hallgatóság visszajelzése alapján hasznos is volt. A hallgatók maguk is azt tanulják most, amit pár évvel ezelőtt én is tanultam, és ehhez sikerült újat és elmondásuk szerint értékeset átadnom részükre. Ez is volt a cél:

új információk átadása, tudatosítás, figyelemfelhívás és biztonságos, bizalomra épülő munkahelyek fontossága, a vezetői szerepvállalás a radikaluzmus fényében.

Több téma, több óra. Kérdések és válaszok, és természetesen sok képi- és hanghatás.  

A hallgatók már ismerték a Civil Akadémia a Radikalizmus Ellen létezését és május 25-én megismerhették a mentalitását és elhívatottságát is. 

 

Köszönöm a lehetőséget és köszönöm a figyelmet. 

Vissza

Kiss Gábor egyéni vállalkozó

Nyilvántartási szám: 56867567
Felnőttképzési szám: B/2022/000335