A megelőzés területén az együttműködést fokoztuk. Minden újévi kívánság igy teljesüljön!

A megelőzés területén az együttműködést fokoztuk. Minden újévi kívánság igy teljesüljön!

A Civil Akadémia a Radikalizmus Ellen, a 6FirmitaS Consulting és a Harmonikus Nevelés 2023. január 18-án megbeszélést tartott, ahol a fő téma a magánszféra, a vállalkozások hatékonyságának és a biztonságtudatosságának összekapcsolása volt.

Hogyan lehet a cégeket, a cégvezetőket úgy fejleszteni, hogy közben a személyes és szociális kompetenciák fejlesztése mellett a biztonságos munkahelyek kialakítása is fontos szerepet kapjon, hiszen egyik válságból a másik válságba kerültünk, ahol a vállalkozások, munkahelyek, és családok kerültek és kerülnek veszélybe. Ehhez jön egy bizonytalan gazdasági helyzet is, amiben csak az ad stabilitást, ha a vezetők a munkahelyeket, a kollégákat, a családokat hosszú távon óvják, védik és emellett el is kötelezik magukat.

A jelenlegi nehéz gazdasági helyzetben fontos, hogy a vállalkozások felkészüljenek a válságok utáni időszakra az új kihívásokra. Ehhez a financiális javak megteremtése, megléte mellett a stabil családi háttérre, kiegyensúlyozott, bizalomra és biztonságra épülő munkahelyekre és jól felkészített mentálisan erős munkatársakra van szükség. Ehhez viszont tanítani, képezni, tudatosítani kell.

A cégfejlesztésben érdekelt 6FirmitaS Consulting olyan képzési programot kínál partereinek, amelyben a Harmonikus Nevelés és a CARE az online és offline térben megjelenő kockázatokra hívják fel a figyelmet, amiben a szélsőséges magatartási formák jeleit, a radikalizmus folyamatát ismertetik. Segítik a munkatársaik otthoni szerepeit fejleszteni, amely során gyermekeikkel a biztonságos internethasználatot elsajátítják, hogy jó digitális szülővé váljanak. Segíti a kollégák munkahelyi kapcsolatait fejleszteni, hogy a veszély jeleit időben felismerjék és segítséget tudjanak nyújtani egymásnak, ezzel is segítve a biztonságos és bizalomra épülő munkahely megteremtését.

Vissza

Kiss Gábor egyéni vállalkozó

Nyilvántartási szám: 56867567
Felnőttképzési szám: B/2022/000335